MEDLEMSSIDER          RØDE KORS          HOVEDSTADENS RØDE KORS          

 

SAMARIT - NOGET FOR MIG?

Ved små og store arrangementer, hvor mange er samlet, kommer folk til skade.
Vil du hjælpe Røde Kors med at passe på dem?

Læs mere...

KOM I GANG

Er du blevet interesseret i at blive frivillig hos Hovedstadens Samariterkorps?
Her er guiden til, hvordan du kommer i gang

Læs mere...

Når du opfylder kravene til at starte som frivillig i Hovedstadens Samariterkorps starter du som elev. I tiden som aspirant vil du deltage i vagter, være til undervisning og blive uddannet som teamsamarit.

Vagter

Som aspirant deltager du på vores vagter. Dvs. du får mulighed for at se, hvad vi laver på vagterne og behandle efter vejledning. Du får mulighed for at spørge om lige netop det, som du grubler over. Der findes ikke dumme spørgsmål, kun dumme svar.

Efter vagterne vil teamlederen evaluere dig. Evalueringen sendes til vores uddannelseskoordinator. Evalueringerne bruges til at beslutte, hvem der skal på kursus eller ej.

Undervisning

I løbet af din tid som aspirant vil der være nogle undervisningsaftener. Her lærer du de basale færdigheder, ligesom vi giver dig mulighed for at indøve forskellige teknikker i et trygt miljø. De spørgsmål som du ikke har stillet på vagterne kan du stille her. Underviserne er alle erfarne samaritter.

Uddannelse

Regionalt afholdes der teamsamaritkursus. Undervisningen her varetages af instruktører der er uddannet i førstehjælp og samtidig har mange års erfaring som samaritter.

Go to top